HeroPulsar.png

TELE/DATA OG FIBER

Info

Vi har lang fartstid både fra Televerket, Telenor og nå i senere år også fiberutrulling. Vi har lagt opp både store og små data nettverk, Viken fiber samt har også god kjennskap til trådløse nett.

 

Vi har også jobbet mye med CCTV, Callinganlegg samt betalingssystemer for bensinstasjoner med tilhørende nettverk. Vier også FG760 godkjent for brannvarslingssystemer og har økende oppdragsmengde på dette.

73-0.jpg

Free@Home ABB

Med Free@Home han du styre huset med nettbrett eller mobil uavhengig av hvor du befinner deg. Denne teknologien har blitt veldig populær og installeres ofte i nye nyere bygg/hus. Free@Home er en smartløsning til alle typer husholdninger som kan gjøre hverdagen litt enklere. Vi kjenner godt til slike produkter, de har sjeldent problemer eller feil, og tar ikke lang tid å sette opp. Med våre teleinstallatører er du alltid i trygge hender!

Om du har flere spørsmål om servicejobber som tele/data/fiber produkter, kan du enkelt bruke kontakt skjemaet på hovedsiden, eller bruke informasjonen under for å starte en hyggelig fagbasert samtale :)

Free@Home-Porttelefoner-ABBLVP_76493.jpe

KONTAKT OSS FOR ET TILBUD

Gamlevegen 115, 2040 Kløfta, Norway

919 21 000